Portal Home   
Tilmeld nyhedsmail 
Indtast din email adresse

Østergaard Ure-Guld 

 

Siden 1907 har du kunne finde Østergaard Ure-Guld på Nørregade i Skive. Butikken drives i dag af 3. og 4. generation, og vi sætter en ære i – sammen med vore medarbejdere - at kunne tilbyde vore kunder et stort udvalg og yde en service ud over det sædvanlige.

De sidste godt 15 år har vi været Breitlings repræsentant i det midtjydske.

Vi bestræber os på altid at kunne vise et stort og bredt udvalg af Breitlings kollektion – såvel bestseller som guldure og sjældne limited editions.

Endvidere er vi godkendt til at sælge Breitling EMERGENCY modeller – verdens eneste ure med indbygget nødsender. 

Skulle vi – mod forventning – ikke lagerføre det Breitling du drømmer om, så skaffer vi det naturligvis hjem, så du kan prøve uret på armen, før du bestemmer dig.

Sådan sikrer vi, at du kan gå ud af døren med dit drømme-ur på armen!

Udover Breitling finder man bl.a. Rado, Longines, Certina, Tissot, Eterna, Tom Kristensen by Rosendal, Roamer, Seiko, Armani, Citizen, Georg Jensen, D&G .m.fl.i butikken. I alt mere end 40 urmærker fra 200,- til 100.000,- samlet på et sted.

Korrekt servicering er med til at forlænge et hvert urs levetid, og vort værksted lever naturligvis op til de mange krav, der stilles til et moderne, tidssvarende urmagerværksted.

Vi investerer løbende i det nyeste testudstyr, så vi kan sikre hurtig og effektiv fejlretning og servicering af vore kunders ure.

Alle ure – store som små, nye såvel som gamle, quartz eller mekanisk – er velkomne på værkstedet og vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud, før vi påbegynder serviceeftersyn, reparation eller restaurering.

Dine fordele, når du køber dit ur hos Østergaard Ure-Guld.;

  • 3 urmagere i butikken sikrer, at du altid får faglig, kompetent rådgivning.
  • Vi giver 3 års garanti på alle ure over 3.000,-
  • Vi har stor erfaring med shipping/forsendelse af ure til udlandet – f.eks. via FEDEX eller feltpost.
  • Bor du udenfor EU, så sørger vi naturligvis refundering af dansk moms.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken!

Steen N. Østergaard & Martin Østergaard

Åbningstider:

Mandag - Torsdag 09.30 - 17.00
Fredag - 09.30 - 18.00
Lørdag - 09.30 - 13.00
info@ostergaardureguld.dk

Kommer du udenbys fra, så sæt din navigation til at køre mod ”Sallings Gård” eller ”Theaterpladsen” – så kommer du direkte til nærmest parkeringsplads.

Bemærk!

Udover urene, så har vi også et af Danmarks største udvalg af smykker.

Vi repræsenterer kendte mærker som Ole Lynggaard, Georg Jensen, Millé,  LaChance lykkearmbånd, Lapponia, Per Borup, Julie Sandlau, Carré, Pandora, Spinning m.fl.

Endvidere har vi egen import af smykker, stene og perler. Find dit drømmesmykke i forretningen eller lad vores guldsmed fremstille et unikt smykke ud fra dine personlige ønsker og ideer.