Rolex GMT-Master 1675 GILT B&P

150.000 DKK
Referencenummer:

1675
Model:

GMT-Master GILT
År:

1964
Urets stand:

8/10
Tilbehør:

Med boks og papirer
Værk:

Automatisk
Materiale krans:

Aluminium
Kasse materiale:

Stål
Kassediameter:

40 mm
Hornafstand:

20 mm
Urets tykkelse:

Vandtæt:

10 ATM
Glas:

Plexiglas
Urskive farve:

Sort
Tal på urskive:

Ingen tal
Materiale lænke/rem:

Stål
Farve lænke/rem:

Stål
Spændemateriale:

Stål

Andre kommentarer:

Rolex GILT GMT-Master, ref. 1675 fra 1964 – 11xx.xxx serienummer – solgt i 1965 for USD 130.65 til en Løjtnat ved USA Air Defense Artillery Branch.

Super lækkert vintage Rolex sæt, som vi er glade for at kunne tilbyde til salg. Den evigt populære ref. 1675, her med en lækker gilt glossy skive. Urets kasse er i flot stand med gode kraftige horn og pæne crownguards og få aldersrelaterede brugsspor. Serie og reference nummer er intakte og tydelige mellem hornene. Kassen har tidligere været poleret, og fremstår super flot. Dette GMT har et lækkert fat font lynette indlæg der er flot fadet. Caseback er stemplet 1675 IV.64.

Uret har en glossy gilt skive i rigtig god stand, med flotte cremefarvede markører. De originale visere har fået en patina der er lidt mørkere end skivens markører. Lumen lyser kortvarigt efter at være under skarpt lys, hvilket er korrekt for skive og visere fra denne periode.

Uret sidder en rivet lænke der i 2017 er blevet restaureret af Michael Young i Hong Kong.

Til uret kommer bokse, papirer, chronometer papir og original kvittering. Værk nummeret er noteret på garanti papiret, men matcher værk nummeret på chronometer papiret. ASAF klistermærket på yderboksen,  samt kvitteringen der beskriver handelsbetingelserne for militær personel, vidner om at uret har været brugt i det Amerikanske flyvevåben.

2900 Hellerup, Danmark
Få Kørselsvejledning

Kontakt Sælger