A. Lange & Söhne Beobachtungsuhr 1942

68000
Rune Knabenhans
Referencenummer:

fl. 23883
Model:

Beobachtungsuhr Baumuster A
Urets stand:

9/10
Urets årstal:

Andet
Tilbehør:

Med papirer
Værk:

Manuelt
Kasse materiale:

Aluminium/Stål
Materiale krans:

Kassediameter:

55 mm
Urets tykkelse:

19 mm
Hornafstand:

Vandtæt:

Glas:

Mineralglas
Urskive farve:

Sort
Tal på urskive:

Materiale lænke/rem:

Læder
Farve lænke/rem:

Brun
Spændemateriale:

Andre kommentarer:

Et A. Lange & Söhne Beobachtungsuhr (pilotur) fra det tyske Luftwaffe i 2. verdenskrig. Uret tilhører førsteudgaverne af urene med Baumuster A-skive og produceret i 1942.

Kasse, værk, krone samt skive og visere med bemaling er originalt. Glas og rem er ikke originalt, men er produceret i samme materiale og mål som originalt. Glasset er tykt kunststof. Remmen er ekstra lang, så den kan passe udenpå pilotens jakke. Uret bæres på armen ved at folde remmen dobbelt.

Jeg købte uret hos den meget anerkendte Urmager Peter-Jesko Buse (fliegeruhren-buse.de) i Tyskland i 2011 og er siden kun blevet brugt sjældent. I gennemsnit et par gange årligt. Ellers har det ligget i bankboks. Uret har fået et par ridser på glasset mellem 11 og 12, hvilket kan vækpoleres.

Der medfølger certifikat og stambogsuddrag fra Deutsche Uhrenmuseum Glashütte. Værknummeret 213486, ses både på værket, certifikatet og på bagkassen både indvendigt og udvendigt. Dette bekræfter urets originalitet.

Kontakt mig gerne ved spørgsmål eller interesse. Dog kun seriøse henvendelser. Uret ligger i bankboks, så ønskes besigtigelse, skal det aftales i god tid, så jeg kan få uret hentet.

Slangerup 3550 DK
Get directions

Kontakt Sælger